Boka/Mer om oss

Visby vokalensemble är en kör med brett musikaliskt spektrum. Parallellt med de större projekten (körverk, tematiska konserter osv.) har vi också flera olika program passande för evenemang eller högtidliga tillfällen. Vi har med stort nöje (både för sångare och publik bör kanske tilläggas :-) sjungit på julfester, kongresser, bröllop osv. Vi har också musik som passar för högmässor och gudstjänstfirande.

- Jazzprogram (Kända låtar i sköna körarrangemang som svänger både i rytm och harmonik. Tilläggas kan att den här kören har bra svänghäng. Tips: fråga efter Monicas vals - vi anser oss ha solsystemsrekord i antal sköna svängningar per lyssnare).

- Middagsmusik (Kören sjunger musik före eller under en middag ca. 2 x 10 minuter. Ett program med gotländska låtar, dryckes- och festmusik. Vi kan också delta i serveringen av drycker vilket brukar uppskattas).

- Ruinmusik (En av körens absoluta specialiteter, vi har genomfört många stämningsfulla program i Visbys ruiner både för konferensgrupper och vid högtidliga tillfällen. Lämplig tid för en grupp som utgår från Wisby Strand är ca. 45 minuter).

- I kyrka (Om man ska besöka en kyrka är det mycket mer minnesvärt att få njuta av vacker musik i kyrkan. Vi föreslår t.ex. Lau kyrka där deltagarna kan placeras i mitten av den stora kyrkan och bli omgivna av musik. Visby vokalensemble utvecklar kontinuerligt program med sakral inriktning).

- Julmusik (Vi kan vid behov leverera ett julprogram med en blandning av välkända och mindre kända julsånger. Det kan passa bra till julmiddagar eller julfester).

Pris: Priset per framträdande varierar med programmets längd och hur många musiker/korister som deltar. Minimum 4000 kronor per framträdande.

För ytterligare information, kontakta Maria Berglund, 0737 22 66 78, maria.berglund@gotland.se